Uudised      Logod      Siseveeb      Kontakt      

Ootame kaastööd!

Süldil on olnud tähtis koht eestlaste traditsioonilisel toidulaual. Sissekande koostamise kaudu kogume laiapõhjalist informatsiooni süldi valmistamisest, söömisest, säilitamisest ning valmistamise traditsioonidest üle Eesti, sh paikkondlikest ja perekondlikest eripäradest. Kui soovid aidata meil saada paremat ülevaadet eestlaste süldi tegemise ja söömise viisidest ja tavadest, siis palume täita küsimustik kas SIIN või allalaetavas tekstidokumendis ning saata see aadressil epp.[no-Smpam)tamm@rahvakultuur.ee või meie postiaadressil. Ootame vastuseid 20. jaanuarini! Kaunist pühadeootust ja jõudu süldikeetmisel!

Ootame kaastööd!

4. jaan. 2008

Rahvakultuuri Keskus soovib teha Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks ühise sissekande Eesti vaimse kultuuripärandi nimistusse teemal „Süldi keetmine ja söömine Eestis“.

Ootame kaastööd!

 

 

Süldil on olnud tähtis koht eestlaste traditsioonilisel toidulaual. Sissekande koostamise kaudu kogume laiapõhjalist informatsiooni süldi valmistamisest, söömisest, säilitamisest ning valmistamise traditsioonidest üle Eesti, sh paikkondlikest ja perekondlikest eripäradest.

 

Kui soovid aidata meil saada paremat ülevaadet eestlaste süldi tegemise ja söömise viisidest ja tavadest, siis palume täita küsimustik kas SIIN või allalaetavas tekstidokumendis ning saata see aadressil või meie postiaadressil. 

 

doc Süldi tegemine ja söömine Eestis - küsimused (.doc 30,7Kb).

Ootame vastuseid 20. jaanuarini!

 

 

Kaunist pühadeootust ja jõudu süldikeetmisel!

Viimati uuendatud 14. dets. 2017
Ootame kaastööd!
Aprill 2018
ETKNRLP
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Tutvustus
Arendus- ja koolitusosakond Toetusprogrammide osakond Rahvakultuuri osakond
Vaimse kultuuripärandi osakond Dokumendiregister

Programmid
Toetusprogrammid
Taotlemise ABC
Aruandluse ABC
Toetuste jagamise üldpõhimõtted
Rahvakultuuri Keskuse logod

Koolitused
Vaimne kultuuripärand Kultuurikorraldus ja kultuuripoliitika Psühholoogia Jutukool Käsitöö
Koori- ja pillimuusika Rahvatants Näitekunst Muuseum Toidukultuur

Kontaktid
Rahvakultuuri Keskus  
Aadress: J.Vilmsi 55, Tallinn 10147
Kontakttelefon: +372 600 9291
E-post:


Kodulehe tegemine aara.ee

Süldil on olnud tähtis koht eestlaste traditsioonilisel toidulaual. Sissekande koostamise kaudu kogume laiapõhjalist informatsiooni süldi valmistamisest, söömisest, säilitamisest ning valmistamise traditsioonidest üle Eesti, sh paikkondlikest ja perekondlikest eripäradest. Kui soovid aidata meil saada paremat ülevaadet eestlaste süldi tegemise ja söömise viisidest ja tavadest, siis palume täita küsimustik kas SIIN või allalaetavas tekstidokumendis ning saata see aadressil epp.[no-Smpam)tamm@rahvakultuur.ee või meie postiaadressil. Ootame vastuseid 20. jaanuarini! Kaunist pühadeootust ja jõudu süldikeetmisel!

Rahvakultuuri Keskus soovib teha Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks ühise sissekande Eesti vaimse kultuuripärandi nimistusse teemal „Süldi keetmine ja söömine Eestis“. Ootame kaastööd!

Rahvakultuuri Keskus  | J.Vilmsi 55, Tallinn 10147 | Tel +372 600 9291 |