Uudised      Logod      Siseveeb      Kontakt      

Ootame kaastööd vaimse kultuuripärandi nimistu sissekandeks ''Süldi keetmine ja söömine Eestis''!

Süldil on olnud tähtis koht eestlaste traditsioonilisel toidulaual. Sissekande koostamise kaudu kogume laiapõhjalist informatsiooni süldi valmistamisest, söömisest, säilitamisest ning valmistamise traditsioonidest üle Eesti, sh paikkondlikest ja perekondlikest eripäradest. Kui soovid aidata meil saada paremat ülevaadet eestlaste süldi tegemise ja söömise viisidest ja tavadest, siis palume täita küsimustik kas SIIN või allalaetavas tekstidokumendis ning saata see aadressil epp. [no-Smpam)tamm@rahvakultuur.ee või meie postiaadressil. Ettevõtmine on ka EV100 kingituste nimekirjas: Sült peolauale ja Eesti vaimse kultuuripärandi nimistusse Ootame vastuseid 20. jaanuarini!

Ootame kaastööd vaimse kultuuripärandi nimistu sissekandeks ''Süldi keetmine ja söömine Eestis''!

Rahvakultuuri Keskus soovib teha Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks ühise sissekande Eesti vaimse kultuuripärandi nimistusse teemal „Süldi keetmine ja söömine Eestis“.

Ootame kaastööd vaimse kultuuripärandi nimistu sissekandeks ''Süldi keetmine ja söömine Eestis''!

 

 

Süldil on olnud tähtis koht eestlaste traditsioonilisel toidulaual. Sissekande koostamise kaudu kogume laiapõhjalist informatsiooni süldi valmistamisest, söömisest, säilitamisest ning valmistamise traditsioonidest üle Eesti, sh paikkondlikest ja perekondlikest eripäradest.

 

Kui soovid aidata meil saada paremat ülevaadet eestlaste süldi tegemise ja söömise viisidest ja tavadest, siis palume täita küsimustik kas SIIN või allalaetavas tekstidokumendis ning saata see aadressil  või meie postiaadressil. 

 

 

Ettevõtmine on ka EV100 kingituste nimekirjas: Sült peolauale ja Eesti vaimse kultuuripärandi nimistusse

 

 

Ootame vastuseid 20. jaanuarini!

 

Viimati uuendatud 17. jaan. 2018
Ootame kaastööd vaimse kultuuripärandi nimistu sissekandeks
Jaanuar 2019
ETKNRLP
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Tutvustus
Arendus- ja koolitusosakond Toetusmeetmete osakond Rahvakultuuri osakond
Vaimse kultuuripärandi osakond Dokumendiregister

Toetusmeetmed
Toetusmeetmed 
Taotlemise ABC
Aruandluse ABC
Toetuste jagamise üldpõhimõtted
Rahvakultuuri Keskuse logod

Koolitused
Vaimne kultuuripärand Kultuurikorraldus ja kultuuripoliitika Psühholoogia Jutukool Käsitöö
Koori- ja pillimuusika Rahvatants Näitekunst Muuseum Toidukultuur

Kontaktid
Rahvakultuuri Keskus  
Aadress: Leola 15a, Viljandi 71020
Kontakttelefon: +372 600 9291
E-post:


Kodulehe tegemine aara.ee

Süldil on olnud tähtis koht eestlaste traditsioonilisel toidulaual. Sissekande koostamise kaudu kogume laiapõhjalist informatsiooni süldi valmistamisest, söömisest, säilitamisest ning valmistamise traditsioonidest üle Eesti, sh paikkondlikest ja perekondlikest eripäradest. Kui soovid aidata meil saada paremat ülevaadet eestlaste süldi tegemise ja söömise viisidest ja tavadest, siis palume täita küsimustik kas SIIN või allalaetavas tekstidokumendis ning saata see aadressil epp. [no-Smpam)tamm@rahvakultuur.ee või meie postiaadressil. Ettevõtmine on ka EV100 kingituste nimekirjas: Sült peolauale ja Eesti vaimse kultuuripärandi nimistusse Ootame vastuseid 20. jaanuarini!

Rahvakultuuri Keskus soovib teha Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks ühise sissekande Eesti vaimse kultuuripärandi nimistusse teemal „Süldi keetmine ja söömine Eestis“. Ootame kaastööd vaimse kultuuripärandi nimistu sissekandeks ''Süldi keetmine ja söömine Eestis''!

Rahvakultuuri Keskus  | Leola 15a, Viljandi 71020 | Tel +372 600 9291 |