Uudised      Logod      Siseveeb      Kontakt      

Ootame kaastööd vaimse kultuuripärandi nimistu sissekandeks "Süldi keetmine ja söömine Eestis"! Ootame kaastööd vaimse kultuuripärandi nimistu sissekandeks "Süldi keetmine ja söömine Eestis"!

Süldil on olnud tähtis koht eestlaste traditsioonilisel toidulaual. Sissekande koostamise kaudu kogume laiapõhjalist informatsiooni süldi valmistamisest, söömisest, säilitamisest ning valmistamise traditsioonidest üle Eesti, sh paikkondlikest ja perekondlikest eripäradest. Kui soovid aidata meil saada paremat ülevaadet eestlaste süldi tegemise ja söömise viisidest ja tavadest, siis palume täita küsimustik kas SIIN või allalaetavas tekstidokumendis ning saata see aadressil epp.[no-Smpam)tamm@rahvakultuur. ee või meie postiaadressil. Süldi tegemine ja söömine Eestis - küsimused (. doc 30,7Kb). Ettevõtmine on ka EV100 kingituste nimekirjas: Sült peolauale ja Eesti vaimse kultuuripärandi nimistusse Ootame vastuseid 20. jaanuarini! Kaunist pühadeootust ja jõudu süldikeetmisel!

Ootame kaastööd vaimse kultuuripärandi nimistu sissekandeks "Süldi keetmine ja söömine Eestis"!

Rahvakultuuri Keskus soovib teha Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks ühise sissekande Eesti vaimse kultuuripärandi nimistusse teemal „Süldi keetmine ja söömine Eestis“.

Ootame kaastööd vaimse kultuuripärandi nimistu sissekandeks "Süldi keetmine ja söömine Eestis"!

Süldil on olnud tähtis koht eestlaste traditsioonilisel toidulaual. Sissekande koostamise kaudu kogume laiapõhjalist informatsiooni süldi valmistamisest, söömisest, säilitamisest ning valmistamise traditsioonidest üle Eesti, sh paikkondlikest ja perekondlikest eripäradest.

Kui soovid aidata meil saada paremat ülevaadet eestlaste süldi tegemise ja söömise viisidest ja tavadest, siis palume täita küsimustik kas SIIN või allalaetavas tekstidokumendis ning saata see aadressil või meie postiaadressil. 

 

doc Süldi tegemine ja söömine Eestis - küsimused (.doc 30,7Kb).

Ettevõtmine on ka EV100 kingituste nimekirjas: Sült peolauale ja Eesti vaimse kultuuripärandi nimistusse

 

 

Ootame vastuseid 20. jaanuarini!

 

Kaunist pühadeootust ja jõudu süldikeetmisel!

Viimati uuendatud 21. dets. 2017
Ootame kaastööd vaimse kultuuripärandi nimistu sissekandeks "Süldi keetmine ja söömine Eestis"!
Aprill 2019
ETKNRLP
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Tutvustus
Koolitusosakond
Toetusmeetmete osakond
Regionaalosakond
Vaimse kultuuripärandi osakond Dokumendiregister

Toetusmeetmed
Toetusmeetmed 
Taotlemise ABC
Aruandluse ABC
Toetuste jagamise üldpõhimõtted
Rahvakultuuri Keskuse logod

Koolitused
Vaimne kultuuripärand Kultuurikorraldus ja kultuuripoliitika Psühholoogia Jutukool Käsitöö
Koori- ja pillimuusika Rahvatants Näitekunst Muuseum Toidukultuur

Kontaktid
Rahvakultuuri Keskus  
Aadress: Leola 15a, Viljandi 71020
Kontakttelefon: +372 600 9291
E-post:


Kodulehe tegemine aara.ee

Süldil on olnud tähtis koht eestlaste traditsioonilisel toidulaual. Sissekande koostamise kaudu kogume laiapõhjalist informatsiooni süldi valmistamisest, söömisest, säilitamisest ning valmistamise traditsioonidest üle Eesti, sh paikkondlikest ja perekondlikest eripäradest. Kui soovid aidata meil saada paremat ülevaadet eestlaste süldi tegemise ja söömise viisidest ja tavadest, siis palume täita küsimustik kas SIIN või allalaetavas tekstidokumendis ning saata see aadressil epp.[no-Smpam)tamm@rahvakultuur. ee või meie postiaadressil. Süldi tegemine ja söömine Eestis - küsimused (. doc 30,7Kb). Ettevõtmine on ka EV100 kingituste nimekirjas: Sült peolauale ja Eesti vaimse kultuuripärandi nimistusse Ootame vastuseid 20. jaanuarini! Kaunist pühadeootust ja jõudu süldikeetmisel!

Rahvakultuuri Keskus soovib teha Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks ühise sissekande Eesti vaimse kultuuripärandi nimistusse teemal „Süldi keetmine ja söömine Eestis“. Ootame kaastööd vaimse kultuuripärandi nimistu sissekandeks "Süldi keetmine ja söömine Eestis"!

Ootame kaastööd vaimse kultuuripärandi nimistu sissekandeks "Süldi keetmine ja söömine Eestis"!
Rahvakultuuri Keskus  | Leola 15a, Viljandi 71020 | Tel +372 600 9291 |